lunes, 28 de marzo de 2011

Glogster

Glogster és una pàgina web que et permet crear el treu propi "glog" que és una presentació d'imatges, arxius, vídeos,etc en forma de mural.
Com es crea un?
Primerament per poder utilitzar les eines que ens dona glogster ens hem de registrar, per fer-ho donem click a register, seguidament ens demanem que omplim una série de coses.
Bé, després de registrar-nos podem veure el nostre usuari, li donem a create new glog i arrrivem a la part on podem començar a crear el glog. Ens dónen una série de coses ja creades que o bé les podem eliminar (clikem a sobre d'elles i li donem al dibuix de la paperera) o tenir-les en compte per al nostre glog.
Podem observar com a la nostra esquerra hi una taula on hi posa graphics, text, image, video, sound, data, draw, wall. A continuació destacaré les més importants:
graphics ens dona l'opció de posar dibuixos normals o animats de diferents tipus, text ens dona uns dibuixos els quals serveixen per escriure dins alguna cosa dóna igual de quina grandària sigui el text, image és per inserir una imatge al glog tant de l'ordinador com de internet, video per inserir videos tan del ordinador com d'internet...
Quan l'hem acabat li donem a save or publish, seguidament ens sortirà una altre finestra que ens dona l'opció de donar nom al nostre glog de que tema està fet entre d'altres coses, quan estiguem li donem a save i es guardarà en el nostre usuari.
EL MEU GLOG:

No hay comentarios:

Publicar un comentario